با این حال، کوکاکولا در پاسخی محتاطانه، این ادعا را مستقیما تایید نکرده است.
ترامپ در پستی در شبکه اجتماعی خود، تروث سوشال (Truth Social)، نوشت: «من با کوکاکولا در مورد استفاده از شکر واقعی نیشکر در کوکاکولای تولیدی در ایالات متحده صحبت کردهام و آنها با این کار موافقت کردهاند… این یک حرکت بسیار خوب از سوی آنها خواهد بود – خواهید دید. این نوشابه بهتر است!»
در حال حاضر، کوکاکولا در آمریکا به جای شکر نیشکر، از شربت ذرت با فروکتوز بالا استفاده میکند؛ سیاستی که در گذشته با یارانههای کشاورزی در این کشور حمایت میشد. این در حالی است که در کشورهایی مانند مکزیک و استرالیا، این نوشابه همچنان با شکر نیشکر تولید میشود.
شرکت کوکاکولا در واکنش به این ادعا، بیانیهای را به مجله «پیپل» ارایه کرد: «ما از اشتیاق پرزیدنت ترامپ برای برند نمادین کوکاکولا قدردانی میکنیم. جزییات بیشتر در مورد محصولات نوآورانه جدید در مجموعه کوکاکولا به زودی به اشتراک گذاشته خواهد شد.» این بیانیه بدون تایید یا تکذیب ادعای ترامپ، موضوع را مبهم باقی میگذارد.
این ادعا در حالی مطرح میشود که تنها سه ماه پیش در ماه آوریل، جیمز کوینسی، مدیرعامل این شرکت، به سرمایهگذاران تاکید کرده بود که کوکاکولا به «پیشرفت در زمینه کاهش شکر در نوشیدنیهای خود» ادامه خواهد داد.
دیدگاهتان را بنویسید